Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

Filed under: by:
Share

Salam semua..

Macam mana puasa anda hari ini? Letih? Ala..sikit je tu..Tapi yang penting puasa tau..jangan tak puasa.. kenyit

Bersempena dengan hari yang mulia ini, saya ingin memberi kad salam ramadhan untuk semua pengunjung blog saya..Haa..ingat kad raya je ker yang ada? Kad puasa pun ada tau..hehe..

Jangan segan silu amik kad dibawah yer.. Upin dan Ipin pun puasa tau..peace








20 comments:

On August 24, 2009 at 1:48 PM , din3187 said...

salam ramadhan..selamat berpuasa.......

 
On August 24, 2009 at 3:10 PM , din3187 said...

aien dh amek dh.. hehe

 
On August 24, 2009 at 6:40 PM , din3187 said...

as'salamualaikum sahabat, terimakasih kadnya, tak perasaan ada pula kad untuk menyambut bulan puasa, biasanya kad hari raya hehehe. tapi kadi ni comel la.....

 
On August 24, 2009 at 9:01 PM , din3187 said...

thankss~ :)

 
On August 24, 2009 at 10:37 PM , din3187 said...

Din, terima kasih atas kad anda. Wah, 3 hari puasa sudah dapat kad ni, satu rekod bagi saya. Selalu jarang je dapat kad.

 
On August 24, 2009 at 10:38 PM , din3187 said...

boleh ke ambik nih??heheh

 
On August 24, 2009 at 11:23 PM , din3187 said...

thanks...
dah amek dah...
tempek dlm blog dah...hehhe

 
On August 25, 2009 at 12:54 PM , din3187 said...

ala...ambil je.bukan kena bayar pun.. :) meh ramai2 pengunjung blog saya ambil kad ramadhan upin dan ipin..comey tau..

 
On August 25, 2009 at 1:10 PM , din3187 said...

hye tq tau bg kad puase. hehe.

 
On August 25, 2009 at 1:35 PM , din3187 said...

dah amik dah.. thanks yer..jgn lupa amik ecard saya gak.. saya da klik nuff awk.. nanti klik yang saya plak yer ;)

 
On August 25, 2009 at 2:40 PM , din3187 said...

ouh thaks yee... ^__^

 
On August 25, 2009 at 3:17 PM , din3187 said...

salam..hye..tenkiu 4 the cute card..
nnt kasi la kad raye lak..ngeee ^___^

 
On August 25, 2009 at 5:06 PM , din3187 said...

yeahh!! dapat kad puasa ..pasni send kad raya lak...

 
On August 26, 2009 at 4:21 AM , din3187 said...

Terbaru...saya baru create kad salam ramadhan untuk sidebar..jangan lupa ambil yer.. :)

 
On August 27, 2009 at 10:35 AM , din3187 said...

tq coz bg kad raya...ehh kat puasa...hehehe...org dh amik dh....
slmt mnjlnkn ibadah puasa......

 
On August 27, 2009 at 11:24 AM , din3187 said...

salam ramadhan.. comeynya..

 
On August 27, 2009 at 12:26 PM , din3187 said...

Terima kasih krn sudi ke blog akk.... Hah akk dah ambik dah card yang kecik tu...hemm anak akk pasti suka nie...maklumlah kan U & I..... Anyway,...Selamat Menyambut Bulan Ramadan yang mulia dan selamat Berpuasa....:)

 
On August 28, 2009 at 11:01 AM , din3187 said...

thank u..follow k

 
On August 28, 2009 at 1:59 PM , din3187 said...

tq ye..akak dh gntung dh...

 
On August 30, 2009 at 6:08 AM , din3187 said...

din.....terima kasih kad upin dan ipin, umi dh ambil...anak2 umi suka sgt

 

Comments