Status Terkini H1N1 Di Sekolah

Filed under: by:
Share

Salam semua..

Tergerak dihati sebenarnya nak tahu apa perkembangan terbaru kes H1N1 kat sekolah sehingga ke hari ni. Jalan punya jalan, akhirnya terjumpa maklumat terkini tentang H1N1 di sekolah. Siap ada senarai nama sekolah lagi.. Jom Tengok Nak?


Untuk mendapatkan senarai penuh sekolah yang terlibat, sila isikan ruangan di bawah yer.Banyak nie..ada 147 senarai sekolah yang terlibat, bilangan pelajar yang +ve dan bilangan pelajar yang kena kuarantin. Jom Download...



Sila masukkan Nama dan Email Anda : :

Nama :

Email :

Ya, saya ingin dapatkan maklumat tersebut.



12 comments:

On July 31, 2009 at 12:12 AM , din3187 said...

mmmm... nasib dah takda kat U lagi... sekarang nie U kat umah je ....

 
On July 31, 2009 at 1:17 AM , din3187 said...

bukan kat U je..kawasan yang berdekatan dengan U pun berisko tinggi untuk dapat penyakit nie..hati-hati la yer..

 
On July 31, 2009 at 2:31 AM , din3187 said...

yeke??? erk.. kt my campus 4 org positif.. kwsn my house lak sebelah je ngan campus... takutnyerrr

 
On July 31, 2009 at 12:20 PM , din3187 said...

Wah, rajin kau surf untuk info. Aku on broadband cuma untuk main game, YM dan blog jer. Cuma kekadang bila ada benda yang penting baru lah aku cari guna tenet. Pemalas aku ni nak cari info-info bagai. Hehehehehe.

 
On July 31, 2009 at 12:56 PM , din3187 said...

Hehe..xlah banyak sangat info tu..tapi at least dapat jugak kita tahu kan? selalu dengan kat berita sekolah sekian2 ditutup. Tapi jumlah yang sebenar pun kita tak tahu. so, alng2 saya terjumpa maklumat tentang 147 sekolah yang terlibat, apa salahnya kalau dikongsi bersama kan? banyak tu...147 sekolah...rasanya kat TV pun tak citer banyak nie...

 
On July 31, 2009 at 5:01 PM , din3187 said...

Sedikit maklumat H1N1 Di ILJTM

ILP N. Tebal
ILP Ledang
ILP Mersing
ILP Bukit katil
ILP K. Batas
ILP K. Lumpur

 
On July 31, 2009 at 6:21 PM , din3187 said...

tq imzar...maklumat terbaru tu.. :D

 
On July 31, 2009 at 7:09 PM , din3187 said...

tkt gak ouh ngan H1N1 niyh..
mkn lame mkn byk lak org yg kne..

Alhamdulillah r skOol ifa xde yg kne.
mntak2 xdekla..

 
On August 1, 2009 at 10:45 AM , din3187 said...

salam alaik

byk info regarding H1N1 lately
bagus jugak tu.. knowledge for teacher-to-be
prevent is better than cure, rite?

byk precaution dr sudut sains & alamiah
payah jgk nak cari
precaution dr sudut agama

meaning to say,
kalamullah yg boleh diamalkan
utk elak dr terkena bencana ni
dan dr sudut sunnah nabi
perhaps there's something to dig for
mungkin kesedaran berkaitan bala H1N1 dr sudut kerohanian
... payah jgk nak jumpa
wujud, tp boleh dikira b'banding fakta umum berkaitan H1N1

cadangan saya,
mungkin saudara boleh sediakan serba sedikit...
hanya cadangan.. =)


ALLAH bless u

 
On August 1, 2009 at 10:51 AM , din3187 said...

insyaallah...teguran yang membina tu. Kalau saya jumpa saya kongsi bersama yer..thankz sudi melawat blog saya...rajin2 singgah yer. :D

 
On August 8, 2009 at 1:12 AM , din3187 said...

yaw ! skola saiyep sudaa cuty ,

 
On August 8, 2009 at 1:39 AM , din3187 said...

sabrina sekolah kat mana tu?
ramai ke kena kuarantin?

 

Comments